-->

Τραγικό: Λαμιώτες Ολυμπιακοί βρίζαν την Λαμία


Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη στο ΔΑΚ Λαμίας στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο υπέροχος κόσμος του ΠΑΣ Λαμία γέμισε για άλλη μια φορά το ΔΑΚ Λαμίας μετατρέποντάς το σε πραγματικό καμίνι. Τι και αν έβρεχε καταρρακτωδώς τι και αν ήταν ημέρα εργάσιμη ο κόσμος του ΠΑΣ Λαμία έδωσε βροντερό παρών.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία με κόσμια συνθήματα εμψύχωναν την ομάδα της πόλης τους για να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Στο σημείο αυτό οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα ''εμετικά'' προς την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία και την πόλη Λαμία γενικότερα.

Εντύπωση τραγική προκαλεί το γεγονός πως η μεγαλύτερη μερίδα των ατόμων που εκστόμισαν αυτά τα συνθήματα ήταν κάτοικοι της Λαμίας.

Δεν βάζουμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού στο ίδιο καζάνι ο οποίος υποδέχτηκε φιλικά τους Λαμιώτες φιλάθλους του ΠΑΣ Λαμία στο Καραϊσκάκη για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. 

Πως να πάει μετά αυτή η πόλη μπροστά αν υπάρχουν τέτοια άτομα???

Απαράδεκτο και τραγικό το μίσος και το μένος που έχουν όχι μόνο για την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία αλλά και για την πόλη Λαμία γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->