-->

Η απάντηση του ατόμου που στοχοποιήθηκε μετά από σχόλιο αναγνώστη στο kaliterilamia.gr


Το παρακάτω άρθρο αποτελεί την άποψη του ατόμου που στοχοποιήθηκε από το σχόλιο αναγνώστη (δείτε εδώ) στην ιστοσελίδα μας kaliterilamia.gr

Η εκδήλωση που αναφέρεται το σχόλιο του αναγνώστη ήδη είχε γίνει στο σχολείο πέρυσι το 2018.

Έκτοτε δεν υπήρξε καμία εμπλοκή, συζήτηση ή διαμαρτυρία για τον προγραμματισμό της αντίστοιχης φετινής εκδήλωσης.

Όπως μας είπαν τα παιδιά τα οποία φοιτούν στο σχολείο ο διευθυντής τους ανακοίνωσε πως με απόφαση του ΔΣ των καθηγητών εφέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση.

Βέβαια έμαθα πως έχουν κάνει δυο συνεδριάσεις χωρίς να λάβουν απόφαση.

Το περσινό άρθρο δημιούργησε αναστάτωση και βέβαια έβαλε θέματα αρκετά σοβαρά.

Δημιούργησε μια συζήτηση που δεν θα ξεκινούσε ποτέ αν δεν γράφονταν το άρθρο.

Eπίσης υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το θέμα στην εκπαιδευτική κοινότητα κυρίως για το υποχρεωτικό της εκδήλωσης και της πραγματοποίησης την ώρα του μαθήματος.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η αντιπρόταση ήταν να γίνει αν το επιθυμούν η εκδήλωση μετά το πέρας των μαθημάτων και να μην πάρουν απουσίες όσοι δεν θελήσουν να συμμετέχουν.

Αυτός είναι και ο προσανατολισμός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο οποίος όμως εφαρμόζεται χαλαρά ανά την Ελλάδα.

Πέρυσι αν θυμάμαι καλά στα Δωδεκάνησα η εκεί Διεύθυνση έστειλε εγκύκλιο απαγόρευσης των εκδηλώσεων και έγινε και εκεί χαμός.

Η εδώ διεύθυνση προσπαθεί να κρατά ισορροπίες και έτσι προσανατολίζει τους διευθυντές να μην κάνουν τις εκδηλώσεις την ώρα των μαθημάτων με υποχρεωτική παρουσία αλλά κάνει και τα στραβά μάτια όπου αυτό γίνεται.

Να σημειωθεί πως στον ίδιο χώρο υπάρχει και το 1ο Γυμνάσιο που πέρυσι την ίδια ώρα που γινόταν το πανηγύρι αυτοί έκαναν κανονικά ωράριο μαθήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->