Πήρε τον βαθμό στην Τρίπολη η Λαμία (0-0)


Η καλοστημένη Λαμία απέσπασε 0-0 στην Τρίπολη από τον αναποτελεσματικό Αστέρα και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για τη σωτηρία της.

Μάζευε κι ας είναι και ρώγες… Ακόμη έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει τη σωτηρία της απέσπασε η Λαμία που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Στους 30 βαθμούς πλέον η ομάδα του Φθιώτιδας, προσπέρασε την Ξάνθη και ανέβηκε στην 8η θέση. Για τον Αστέρα αυτή ήταν η 6η ισοπαλία με του Αρκάδες να φτάνουν τους 27 βαθμούς και να βρίσκονται στην 10η θέση.

Το ματς της Αρκαδίας ήταν κακό με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Ουσιαστικά είχαμε ένα σουτ του Φερνάντεθ στο 16’ για τους γηπεδούχους και μια εκτέλεση φάουλ του Τόμας στο 33’ για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευθούν, παρά την κακή μέρα στην οποία βρέθηκε ο Αντέτζο ο οποίος ήταν επιρρεπής στο λάθος. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν λίγο καλύτερος με την ομάδα του Παράσχου να απειλεί στο 48’ (σέντρα Καλτσά, ο Βαλιέντε δεν πρόλαβε τη μπάλα).

Γενικότερα ο Αστέρας έφερνε σχετικά εύκολα τη μπάλα στα καρέ των φιλοξενούμενων, ωστόσο του έλειπε η τελική προσπάθεια. Από την άλλη η Λαμία έπαιζε «σφιχτά», προσέχοντας την άμυνα της και έβγαινε όποτε υπήρχαν οι προϋποθέσεις. Όπως στο 63’ όταν είχε ένα σουτ με τον Καραμάνο.

Να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τις τρεις αλλαγές τους από το 54’, με την πρώτη και την τρίτη (29’ Κυριακόπουλος και 54’ Φερνάντεθ) να είναι αναγκαστικές.

Τελευταία καλή στιγμή στο ματς αυτή στο 90+2’ όταν ο Βαλιέντε προσπάθησε να σκοράρει με… ανορθόδοξο τρόπο μέσα από την περιοχή. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Λαμία «έπαιξε» με τον χρόνο και κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό.

www.in.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη