-->

Λαμία: Οι δημότες στο έλεος των εργολάβων διακοπής ρεύματος, ανυπεράσπιστοι από Δήμο, Περιφέρεια και Πολιτεία.


Οι δημότες στο έλεος των εργολάβων διακοπής ρεύματος,
ανυπεράσπιστοι από Δήμο, Περιφέρεια και Πολιτεία.
Η Παρέμβαση Πολιτών στο πλευρό τους.


Χτες, Δευτέρα 18/3/2019, συνεργεία διακοπής ρεύματος έκοψαν το ρεύμα σε συμπολίτες μας στη Νέα Άμπλιανη και μάλιστα ενώ είχαν ενταχθεί στο «κοινωνικό τιμολόγιο» και οι οποίοι διαπιστωμένα βρίσκονται σε αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Τα στοιχεία των συμπολιτών μας βρίσκονται στη διάθεση της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία.

Μόλις πριν λίγες μέρες ο Βασίλης Κυριακάκης, σε δελτίο ειδήσεων τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, τόνισε ότι βασικός στόχος της Παρέμβασης, ως Δημοτική αρχή, θα είναι «κανένας δημότης να μην είναι χωρίς ρεύμα, χωρίς στέγη, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό», επεσήμανε δε την έλλειψη οποιασδήποτε καταγραφής αυτών των πολιτών από τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές υπηρεσίες.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ έχει ταχθεί επανειλημμένα κατά της διακοπής ρεύματος σε καταναλωτές που αποδεδειγμένα δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν και καλεί τη διοίκηση της ΔΕΗ να προβεί άμεσα στην επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.

*Σχετικές αναρτήσεις στο blogspot και στο youtube της Παρέμβασης:
https://paremvasipolitonlamias.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.htmlspref=fb&fbclid=IwAR1iJFVSNCbbwG7mSi2f-aQPsrVnglVI8n8Yiq62M2Ms2U5Gk1D65jWEriI
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=0mHIjqPJloE

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->