Μικρό οδοιπορικό στην Ανθήλη


Μικρό οδοιπορικό στην Ανθήλη.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, η «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαμιέων Βασίλη Κυριακάκη πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Ανθήλης. Κατά την επίσκεψη αυτή διαπιστώθηκαν τα χρονίζοντα προβλήματα του χωριού.

1. Η Ανθήλη έχει μετατραπεί σε αποκλεισμένο χωριό, αφού πρόσφατα η «Νέα Οδός» τοποθέτησε μπάρες και φράχτες κλείνοντας την είσοδο και έξοδο προς την Εθνική Οδό.

2. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τις πλημμύρες κατοικιών που βρίσκονται δίπλα στις εργατικές κατοικίες. 

3. Συναντήσαμε εικόνες πλήρους εγκατάλειψης.

4. Στο χώρο εγκατάστασης και διαμονής Ρομά έχει δημιουργηθεί γκέτο με τις πολλές πρόχειρες κατασκευές-παραπήγματα όπου διαμένουν διερχόμενοι και μεταφερόμενοι Ρομά.

Τις επόμενες μέρες θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα της περιοχής με αναλυτική παρουσίαση των θεμάτων και περισσότερο φωτογραφικό υλικό, καταθέτοντας ταυτόχρονα και τις προτάσεις μας για τη λύση τους. Ανοίγουμε το διάλογο για τα σοβαρά προβλήματα της Ανθήλης.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ




Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη