''Καρυδάτη'' νίκη του Έσπερου Λαμίας ενάντια στον ΓΣ Ελευθερούπολης


Την Κυριακή 17-03-2019, διεξήχθη στο  κλειστό Χαλκιοπούλειο  Λαμίας, ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ –  ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ .

 Το σκορ ανά δεκάλεπτο ήταν, (17-15),(36-39),(47-49)και τελικό (67-65).
Ξέραμε  πολύ καλά  μέχρι χθες, ότι ο ΓΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ  σε σχεδόν όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, ‘’βρίσκει τον τρόπο του, να κερδίζει’’. 

Για να ηττηθεί αυτή η ‘’μπασκετική  λογική’’,  ΕΠΡΕΠΕ, η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ  ,να εφεύρει σχέδιο ειδικών καταστάσεων  και ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.

Εν αρχή ήν ο έλεγχος του ρυθμού ,με μεγάλη βάση στην άμυνα  από το ξεκίνημα του παιχνιδιού,  ώστε η ομάδα της Ελευθερούπολης να μην έχει εύκολα καλάθια, πράγμα που επετεύχθη  σε απόλυτο βαθμό στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε συνέχεια ,στην επίθεση με συγκροτημένο σχέδιο,  με το αγαπημένο στυλ του προπονητή μας, με έμφαση το μακρινό σουτ , μας έδωσε την νίκη. 

Οι παίκτες μας αποτελεσματικοί από την έναρξη του αγώνα και με ‘’σπασμένα φρένα’’ από το τρίποντο, κατάφεραν να έχουν συνολικά  (16) εύστοχα σούτ 3π.

Οπωσδήποτε  μόνον τα ανωτέρω δεν φθάναν και προς επιβεβαίωση οι παίκτες μας εξαντλώντας τις δυνάμεις τους , την ψυχραιμίας τους  και κάνοντας κατάθεση ψυχής ,ανάγκασαν την προς άνοδο ΓΣ Ελευθερούπολης, να υποκύψει ,δίκαια και καθαρά.

Όμως δεν τελειώνουμε, αν δεν κάνουμε μνεία στο βασικό κέρδος της ομάδας μας, που ανάγετε στην σημαντική παρουσία των δύο νεαρών αθλητών μας ,των Ματζούκα  και Παπανικολάου, που έδωσαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι λύσεις στην ομάδα ,συντελώντας με την αγωνιστική τους παρουσία, στο θετικό αποτέλεσμα για τον σύλλογό  μας. 

Τέλος ,ο ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ  ως οργανισμός δεν θα κουραστεί να επισημαίνει την τεράστια συμβολή  στην φετινή πορεία του προς καθιέρωση στην Β’ Εθνική ,των  παρόντων ανιδιοτελών φιλάθλων μας, των σοβαρών χορηγών μας , των συμπαριστάμενων με κάθε τρόπο ηθικό , υλικό,  αυτοδιοικητικών φορέων και οργανισμών. 

Ελπίζουμε ότι στις 20 ΜΑΪΟΥ  2019 , θα τους ανταμείψουμε.

Καλή μας συνέχεια.

Esperos lamias bc fan club

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη