Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο


         Εθιμοτυπικές επισκέψεις εδέχθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος  το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου στο Γραφείο , στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού  ' Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

          Αρχικά τον Ποιμενάρχη μας επισκέφθη εθιμοτυπικά ο Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω κ. Δημήτριος Κοκαλάκης με τον οποίο ο Σεβασμιώτατος είχε για αρκετή ώρα μία εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί διαφόρων θεμάτων.

           Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος εδέχθη επίσκεψη από τον    Γενικό Περιφερειακό  Αστυνομικό Διευθυντή  Στερεάς Ελλάδος Ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα. Σκοπός της επισκέψεώς του ήταν η διοργάνωση από κοινού με την Ιερά Μητρόπολη εκδηλώσεως Πολιτιστικού περιεχομένου. Ο Ποιμενάρχης μας εδέχθη εγκαρδίως τον κ. Ταξίαρχο και για αρκετή ώρα είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

          Στην συνέχεια τον Σεβασμιώτατο επεσκέφθη εθιμοτυπικώς  ο Επιχειρηματίας κ. Γεώργιος Γιαννίτσης  Ιδρυτής Πρόεδρος της εταιρίας «Giannitsis Logistics Α.Ε» και Πρόεδρος Δ. Σ. του Συνδέσμου Βιομηχάνων Β.Ι.Π.Ε. Λαμίας.

          Ο Ποιμενάρχης μας κατά την διάρκεια της εποικοδομητικής συζητήσεως που είχε με το κ. Γιαννίτση τον ευχαρίστησε για τις κατά καιρούς προσφορές του προς το νεανικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως μας και του ευχήθηκε παντοτινή και πλουσία την ευλογία του Δωρεοδότου Κυρίου στην ζωή του.

          Τέλος τον Σεβασμιώτατο επεσκέφθη ο κ. Κωνσταντίνος Σούλιας, Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών, ο οποίος ενημέρωσε τον Ποιμενάρχη μας σχετικά με την υποψηφιότητά του και εζήτησε την ευχή του.

          Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εις τον κ. Σούλια καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

          Τέλος σε όλους τους επισκέπτες του ο Ποιμενάρχης μας  μαζί με τις ευχές για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή τους έδωκε και διάφορες πνευματικές ευλογίες.


www.imfth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.