Α.Ο. Λαμίας - ΑΕΚ 1-3


Η ΑΕΚ θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τελικό των πλέι οφ ανόδου της Pre League. Η Ένωση επικράτησε με 3-1 σετ της Λαμίας, διπλασίασε τις νίκες της και έκλεισε θέση για τους τελικούς.

Η Λαμία ολοκλήρωσε τη σεζόν της με την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μανώλη Αποστολογιωργάκη επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορι που είχε σε αυτή τη σειρά.

Στους τελικούς των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός θα έχει το πλεονέκτημα έδρας. Η άνοδος στη Volleyleague γυναικών θα κριθεί στις δύο νίκες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός μετράει δύο νίκες. Η ΑΕΚ όμως είχε πάρει τη νίκη σε νοκ άουτ προημιτελικό για το κύπελλο Ελλάδος. 

Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ είχε λάβει και πέρσι μέρος στους τελικούς των πλέι οφ ανόδου αλλά έχασε την άνοδο από την Ηλυσιακό. Μάλιστα τότε προπονητής στην ομάδα των Ιλισίων ήταν ο νυν προπονητής της Ένωσης. 

Τα σετ: 1-3 (25-14, 15-25, 19-25, 21-25)

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Αγγέλης): Κιουτσιούκη, Σαββίδου, Φαλέγκα, Πανοπούλου, Κίσσα, Μπούκουρα / Μάρκου (λ), Καϊμάκη.

ΑΕΚ (Αποστολογιωργάκης): Τοτσίδου, Ζίγκα, Γιοβάνη, Χρήστου, Καββαδία, Ντόνα / Σκυθιώτη (λ), Μπελιά (λ), Εικοσπεντίδου.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη