Λαμία: Ενημερωτική ημερίδα για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις δυνατότητες ενίσχυσης των ΜΜΕ από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας


Ενημερωτική ημερίδα για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις δυνατότητες ενίσχυσης των ΜΜΕ διοργάνωσε το ΕΒΕ σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς την Δευτ. 8 Απριλίου

Το απόγευμα της Δευτέρας 8 Απριλίου 2019, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς πραγματοποιήθηκε ημερίδα ενημέρωσης για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις δυνατότητες ενίσχυσης των ΜΜΕ.

Κύριο μέλημα μας αποτελεί η διοχέτευση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και η συμβολή των χρηματοδοτικών εργαλείων στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάσθηκαν καινοτόμα ευρωπαϊκά χρηματοοικονομικά εργαλεία για μείωση του ρίσκου και του κόστους της χρηματοδότησης, ώστε να στηριχθούν ουσιαστικά οι νέες επενδύσεις και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.




www.fthiotidoscc.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη