Νίκος Σταυρογιάννης: Το Οικονομικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας αποτελούν τον οικονομικό και επιχειρηματικό πνεύμονα του τόπου μας


Το Οικονομικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας αποτελούν τον οικονομικό και επιχειρηματικό πνεύμονα του τόπου μας. 

Σχεδόν σε απόγνωση, τα δύσκολα αυτά χρόνια της κρίσης, αντιμετωπίζουν με αγωνία αλλά και με δυσπιστία κάθε «υπόσχεση» ή πρόταση. Εξάλλου κι εμείς πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει «μαγικό ραβδί» που μέσα σε λίγο χρόνο θα διορθώσει τα πάντα. Η πρόοδος έρχεται μόνο με σχέδιο, μεθοδική δουλειά, αφοσίωση στο στόχο και σταθερά βήματα.

Από την αρχή, επιδιώξαμε και πετύχαμε να έχουμε συνεργασία με όλους. 

Δεν σταθήκαμε στις θεωρητικές αναλύσεις των προβλημάτων. Ακολουθήσαμε άλλη λογική καταρτίζοντας, μαζί με τον εμπορικό κόσμο, ρεαλιστικό σχέδιο με δομημένα βήματα. Αυτό που θέλουμε, είναι να συνεχίσουμε αυτή την εποικοδομητική συνεργασία στην επόμενη τετραετία, την τετραετία της υλοποίησης και ολοκλήρωσης του σχεδίου μας για μια πόλη σύγχρονη, έξυπνη για τους κατοίκους και ελκυστική για τους επισκέπτες.









Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη