Ευθύμιος Καραΐσκος: Από την Πρωτομαγιά της διεκδίκησης των δικαιωμάτων των εργαζομένων, στην Πρωτομαγιά διεκδίκησης μιας θέσης στην αγορά εργασίας


Από την Πρωτομαγιά της διεκδίκησης των δικαιωμάτων των εργαζομένων, στην Πρωτομαγιά διεκδίκησης μιας θέσης στην αγορά εργασίας.

Το μήνυμα για την σημερινή ημέρα δεν μπορεί παρά να είναι αυτό: η εργασία είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια για λίγους. Η εργασία είναι δημιουργία, είναι η θέληση για προσφορά στην πρόοδο και ανάπτυξη της κάθε κοινωνίας και στον αντίποδα της υπάρχει μόνο η στασιμότητα και η ύφεση.

Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να στηρίξουμε με κάθε μέσο την εργασία και να διασφαλίσουμε τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων. Αυτό απαιτούν οι συνθήκες της εποχής και οι αγώνες και οι θυσίες των εργαζομένων. Είναι φάρος που πρέπει να τον κρατάμε πάντα αναμμένο και οδηγό στα βήματά μας.

Χρόνια Πολλά και Καλή Πρωτομαγιά!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη