Παναγιώτης Ιακωβής: Ανήκομεν εις την Δύσιν


Ανήκομεν εις την Δύσιν
__________________

Σωστά έπραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και απνευστί καρατόμησε τον υβριστή της Ευρωβουλευτού κας Κούνεβα. Απέδειξε ότι έχει και τόλμη και διαπνέεται από τις αρχές του Δυτικού Πολιτισμού.

Απέδειξε ότι έλαβε το μήνυμα επιστροφής στον πολιτικό πολιτισμό που έστειλαν οι Πολίτες.

Αναμένουμε παρόμοιες καρατομήσεις υβριστών και αγροίκων από την πλευρά του Πρωθυπουργού. Καρατομήσεις αυτών που αποκαλούν "φασισταριό" τους Έλληνες Πολίτες και των υβριστών του αξιέπαινου πρώτου σε ψήφους Έλληνα Ευρωβουλευτή.

Η Ελλάδα είναι ο Δυτικός Πολιτισμός. Δεν επιτρέπεται στην Πατρίδα μας να υιοθετείται πολιτική βίας, τραμπούκων, ύβρεων και τσαμπουκά. Αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές και άλλες πολιτισμικές αρχές. Το όμοιο ισχύει και για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Όσο κι αν μοιάζει εύπεπτη και γοητευτική η χρήση βίας και τραμπουκισμών για να λυθούν τα θέματά μας, δυστυχώς γυρίζει τις κοινωνίες μας αιώνες πίσω. Είμαι βέβαιος ότι δεν θέλουμε μια κοινωνία - ζούγκλα για τα παιδιά μας, όπου παρακρατικοί και τραμπούκοι θα μας δέρνουν και θα μας βρίζουν όταν διαφωνούμε.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη