Ο Παναγιώτης Στασινός και ο συνδυασμός ''Λαμία στο Κέντρο'' για την Εργατική Πρωτομαγιά


133 χρόνια από εκείνη την ημέρα του ξεσηκωμού των εργατών στο Σικάγο, τον Μάιο του 1886, δυστυχώς οι διεκδικήσεις για αξιοπρεπείς εργασιακές συνθήκες παραμένουν επίκαιρες.

Σήμερα, την εποχή της κρίσης και με το φάντασμα του νεοφιλελευθερισμού να πλανάται παντού γύρω μας ο αγώνας για οκτώ ώρες δουλειά, οκτώ ώρες ύπνο και οκτώ ώρες ελεύθερος χρόνος ακόμη συνεχίζεται.

Οι ελαστικές μορφές εργασίας, οι ανισότητες απέναντι στους εργαζόμενους, η μη αμειβόμενη υπερωριακή απασχόληση και οι απολύσεις αποτελούν δυστυχώς σήμερα πραγματικότητα σε μια κοινωνία που έχει τόσο πληγεί από την οικονομική κρίση.

Ο συνδυασμός Λαμία στο Κέντρο και ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμίας Παναγιωτης Στασινός εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά, υπόσχονται πως θα προστατέψουν τα κεκτημένα δικαιώματα όλων των εργαζομένων στον Δήμο Λαμιέων και θα είναι παρόντες και αρωγοί σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά μέτωπα διεκδικήσεων στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και παγκόσμια.

Υπόσχονται επίσης, πως στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου 2019 , θα θέσουν ως προτεραιότητες την καταπολέμηση της Ανεργίας και την Ανάπτυξη σε έναν δήμο που ταλαιπωρείται τα τελευταία 21 χρόνια από πολιτικές και διοικήσεις που του στέρησαν την θέση που αξίζει στην Στερεά Ελλάδα.

lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη