Ευθύμιος Καραΐσκος: Σήμερα συναντηθήκαμε τόσο με τους συνταξιούχους του ιδιωτικού όσο και του ευρύτερου δημοσίου τομέα


Σήμερα συναντηθήκαμε τόσο με τους συνταξιούχους του ιδιωτικού όσο και του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Οι συνταξιούχοι μπορεί να είναι απόμαχοι της εργασίας αλλά η ενεργή συμμετοχή τους στην κοινωνία ειδικά κατά την περίοδο της κρίσης είναι πολύ σημαντική και ταυτόχρονα απαραίτητη πολλές φορές σε κάθε ελληνική οικογένεια.

Είναι οι άνθρωποι που μας δίδαξαν με τα έργα τους, την παραγωγικότητά τους, την υπομονή τους και με την αντοχή τους σε πολύ δύσκολες συνθήκες κατά την δημιουργική τους περίοδο. Είναι οι γονείς και οι παππούδες μας που μας πρόσφεραν τόσα πολλά χωρίς να ζητήσουν τίποτα παρά την ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Και εμείς οφείλουμε και να τους τιμήσουμε, να τους έχουμε πάντα στην εξέχουσα θέση, ακριβώς εκεί που τους αρμόζει, να αντλούμε γνώση μέσα από την πολύχρονη εμπειρία και σοφία τους, κάνοντας ότι είναι δυνατόν μέσα από τις δράσεις που σχεδιάζουμε για όλους τους δημότες.









Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη