Σήμερα ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους «15:16» στα Λουτρά Υπάτης


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Θανάσης Κυρίτσης και η Dahouse Productions που εδρεύει στη Φθιώτιδα για την ταινία μικρού μήκους «15:16» του Κωνσταντίνου Κακαρούντα που γυρίζεται στα Λουτρά Υπάτης.

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο σκηνοθέτης – παραγωγός Κωνσταντίνος Π. Κακαρούντας, οι ηθοποιοί Γιάννης Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιάννης Παπαϊωάννου και άλλοι συντελεστές της ταινίας.

Τα γυρίσματα ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και θα διαρκέσουν πέντε ημέρες. Η ταινία είναι πρωτοποριακή με πολλά οπτικά εφέ και απόδοση των προσώπων σε τρισδιάστατη απεικόνιση, στυλιζαρισμένα, με μορφή cartoon, μια ταινία animation.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ένα νεαρό ζευγάρι που βιώνει την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών μπροστά στο αδιέξοδο των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αποφασίζει να κάνει μια ληστεία. H ταινία πραγματεύεται το θαύμα, τις συμπτώσεις και τις σχέσεις δίνοντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι στο τέλος νικά η πίστη και η υπόσχεση.

Η πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας τον καιρό της κρίσης «δίνεται με μια εύπεμπτη και όμορφη ματιά προκειμένου να γίνει αντιληπτή από τον θεατή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης και παραγωγός Κωνσταντίνος Κακαρούντας.

www.fthiotidoscc.gr
Από το Blogger.