Σήμερα ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους «15:16» στα Λουτρά Υπάτης


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Θανάσης Κυρίτσης και η Dahouse Productions που εδρεύει στη Φθιώτιδα για την ταινία μικρού μήκους «15:16» του Κωνσταντίνου Κακαρούντα που γυρίζεται στα Λουτρά Υπάτης.

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο σκηνοθέτης – παραγωγός Κωνσταντίνος Π. Κακαρούντας, οι ηθοποιοί Γιάννης Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιάννης Παπαϊωάννου και άλλοι συντελεστές της ταινίας.

Τα γυρίσματα ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και θα διαρκέσουν πέντε ημέρες. Η ταινία είναι πρωτοποριακή με πολλά οπτικά εφέ και απόδοση των προσώπων σε τρισδιάστατη απεικόνιση, στυλιζαρισμένα, με μορφή cartoon, μια ταινία animation.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ένα νεαρό ζευγάρι που βιώνει την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών μπροστά στο αδιέξοδο των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αποφασίζει να κάνει μια ληστεία. H ταινία πραγματεύεται το θαύμα, τις συμπτώσεις και τις σχέσεις δίνοντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι στο τέλος νικά η πίστη και η υπόσχεση.

Η πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας τον καιρό της κρίσης «δίνεται με μια εύπεμπτη και όμορφη ματιά προκειμένου να γίνει αντιληπτή από τον θεατή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης και παραγωγός Κωνσταντίνος Κακαρούντας.

www.fthiotidoscc.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη