Παπαϊωάννου: «Η Λαμία θα έχει και διαρκείας με 50 ευρώ»


Αποκαλυπτικός ήταν ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε συνέντευξή του στο Star Κεντρικής Ελλάδας, προμηνύοντας τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της Λαμίας στην τιμή των 50 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης των Φθιωτών αναφέρθηκε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε οι συζητήσεις με τον Μάκη Χάβο για την ανανέωση του συμβολαίου του υπήρξαν οριακές, ενώ έκανε και την αποκάλυψη για τα πολύ φθηνά διαρκείας των 50 ευρώ, προκειμένου περισσότερος κόσμος να υποστηρίζει τη Λαμία στο ΔΑΚ.

Αναλυτικά:

Για το μπάτζετ: «Δεν πιστεύω σε μπάτζετ και τέτοια. Απλώς πρέπει η ομάδα να είναι βιώσιμη. το έχω πει αυτό και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για τον Χάβο: «Δε φτάσαμε ποτέ στο σημείο μηδέν με τον Μάκη Χάβο. Υπήρξε μία μουρμούρα μετά τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ. Όχι με τον Χάβο, αλλά με τους παίκτες. Αισθάνθηκα ότι παράτησαν το παιχνίδι μετά το 0-2. Εμείς αυτό που είχαμε ως στόχο ήταν να κάνουμε μία σοβαρή εμφάνιση και να μπορέσουμε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο εφικτό για την ψυχολογία. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα το γυρίσουμε μετά το 2-0 της Αθήνας. Θέλαμε να πάρουμε μία ισοπαλία. Η Λαμία είχε κάνει μεγάλες εμφανίσεις. Εκεί τα πήρα λίγο στο κρανίο γιατί είδα παίκτες με εμπειρία που κατέβασαν τα χέρια κάτω. Δεν θεωρώ ότι έχει την ευθύνη ο προπονητής, αλλά οι παίκτες. Η ΑΕΚ ήταν μία ομάδα με ρόστερ, με ποιότητα. Και με τον Ολυμπιακό 3-3 ήρθαμε εδώ και πήγαμε κάτω για να κάνουμε ένα όμορφο παιχνίδι. Είχε ο Ολυμπιακός 28-30 τελικές, εμείς μία και τα καταφέραμε. Μπάλα είναι, όλα γίνονται».

Για τη νέα χρονιά: «Πάντα αυτό θέλουμε, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ευρωπαϊκή έξοδο. Πριν 3-4 χρόνια έλειπαν μεγάλες ομάδες. Τότε κάποιες δεν έπαιζαν στη Super League. H πεντάδα είναι πολύ δύσκολη. Στόχος η γρήγορη παραμονή και μετά όσο ψηλότερα. Πιστεύω πως η Λαμία θα πάρει γρήγορα τη σωτηρία και θα πάει για ό,τι καλύτερο».

Για μεγάλο όνομα: «Δεν το αποκλείω, αλλά δεν είναι ο στόχος αυτός. Εμείς θέλουμε παίκτες που έχουν διάθεση να παίξουν. Ένα σοβαρό παράδειγμα ήταν ο Πίτι. Ήταν ένας μεγάλος παίκτης με μεγάλα συμβόλαια. Το απέδειξε και τις δύο φορές που ήρθε. Έπαιζε πρώτα για την μπάλα, μετά για τη Λαμία και στο τέλος για τα χρήματα. Τέτοιοι παίκτες σε κερδίζουν. Στόχος μας δεν είναι το μεγάλο όνομα, αλλά αυτός που θα αγαπήσει την ομάδα και την πόλη».

Για τους άλλους ιδιοκτήτες: «Με όλους έχω αρκετά καλή σχέση. Δε θέλω να ξεχωρίσω κάποιον. Όλοι τις ίδιες αγωνίες με εμένα έχουν. Με καμία ΠΑΕ δεν έχουμε κακές σχέσεις. Μόνο αντίπαλοι για 90 λεπτά. Άλλοι έχουν πολλά περισσότερα χρόνια στον χώρο από μένα. Θα διαβάσετε για κάποιες διαφορές που υπάρχουν. Απλά οι μεγάλοι θα πρέπει να κοιτάξουν το καλό του ποδοσφαίρου συνολικά, όχι μόνο για τις ομάδες τους».

Για τις υποδομές: «Φέτος έχουμε ζητήσει σα συμβούλιο να αξιοποιήσουμε πιο πολύ το έμψυχο υλικό της ευρύτερης περιοχής. Το να έχει η πόλη ομάδα και να μην αναδεικνύονται ταλέντα, δε μας λέει τίποτα. Είναι στους στόχους μας να αναδείξουμε ταλέντα. Θα δείτε παιδιά δικά μας εκτός από τον Μπουλούλη και τον Τσούκαλο».

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο που ήρθε και στήριξε την ομάδα. Τους πιο πολλούς τους θυμάμαι και τους ξέρω. Θα μπορούσαν να έρθουν και πιο πολλοί. Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης και καμιά φορά φτάνει και πιο ψηλά, γίνεται και 13ος ή 14ος. Όσους περισσότερους φέρουμε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιτυχία. Και φέτος με εντολή δική μου θα δοθούν διαρκείας και 50 ευρώ».

Για το πώς ζει τα ματς: «Έχω περάσει ένα πρόβλημα υγείας και πρέπει να περπατάω. Με όλο αυτό που γίνεται, βρίσκω την ευκαιρία. Προσπαθώ να τα συνδυάζω όλα. Με βοηθάει και ψυχολογικά να περάσει το ματς. Το ζω τόσο πολύ το κάθε ματς που δεν ξέρω».

Για τις μεταγραφές: «Αυτή τη στιγμή κάνουμε ανανεώσεις. Μιλάμε με τα παιδιά του περσινού ρόστερ. Κάτι έχουμε κάνει, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμα. Δεν έχει μείνει τίποτα στάσιμο. Απλά είναι μία πολιτική της ομάδας. Πολλά που γράφουν δεν ισχύουν. Πέρυσι γίνονταν μεταγραφές και τις διαβάζατε από το σάιτ της ομάδας. Κάποιοι μάνατζερ προσπαθούν να ανεβάσουν το μπάτζετ των παικτών. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και θα έχουμε ένα ρόστερ ανταγωνιστικό».

Για τη νέα δημοτική αρχή: «Η ομάδα πρέπει να έχει καλή σχέση με τον εκάστοτε δήμαρχο. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία καλή συνεργασία και με τον νέο δήμαρχο. Ό,τι μπορέσει να κάνει για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, θα είναι καλό. Να πω ένα μπράβο στο νέο δημοτικό συμβούλιο που εξελέγη. Θα τα πάνε καλά πιστεύω. Να στηρίξουμε όλοι μαζί την πόλη της Λαμίας».

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη