Γιώργος Σαγιάς: Για την ΕΝΟΤΗΤΑ του πατριωτικού χώρου και την ενωτική παρουσία των εθνικών δυνάμεων


2015... 12/12/2015: άλλη μια έκκληση με το Σχέδιο Διακήρυξης φ, γραμμένο κατόπιν προτροπής ωραίων Ελλήνων, "για την ΕΝΟΤΗΤΑ του πατριωτικού χώρου και την ενωτική παρουσία των εθνικών δυνάμεων".

Κυκλοφόρησε ηλεκτρονικά. Κατόπιν και εντύπως (1/1/2019), όπου γράφεται -μεταξύ άλλων- στην Εισαγωγή: "...να τεθεί άμεσα σε ταχεία διαβούλευση από τις ηγεσίες και τα μέλη των κομμάτων, κινημάτων, φορέων και συλλογικοτήτων που θέλουν να λέγονται πατριωτικά αλλά και από κάθε Έλληνα που ανησυχεί για την πορεία της Ελλάδος.

Σκοπός του η εύρεση κοινού παρονομαστή για συνεργασία, κοινές δράσεις και κοινή εκλογική παρουσία των πατριωτών με στόχο την ανάσχεση των ανθελληνικών δυνάμεων, την εθνική αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα και την αποτελεσματική εκπροσώπη του ελληνικού λαού σε όλα τα επίπεδα (....) ΜΠΟΡΟΥΜΕ!"

Στον δε Πρόλογο αναφέρεται: "...γιατί κύριος σκοπός του Σχεδίου είναι η κατεπείγουσα συνεννόηση όλων όσοι κατανοούν ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες απειλούνται με αφανισμό, ώστε να δημιουργήσουν τάχιστα ενιαίο μέτωπο εθνικής άμυνας, αφύπνισης, αντεπίθεσης και ανασυγκρότησης. Αυτό σημαίνει ότι οι εγωισμοί, οι πρωτοκαθεδρίες, τα συμφέροντα (πραγματικά ή εικαζόμενα) και οι όποιες τυχόν επιρροές από άλλες δυνάμεις (εντός ή εκτός Ελλάδος) πρέπει να συρρικνωθούν (....) για να επιτευχθεί η ενότητα πατριωτών και εθνικιστών (....)

Ποιος ή ποιοι μπορεί να διαφωνούν; Και -κυρίως- γιατί; ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!"

Από 14 ετών (και κοντεύω 53) στην πρώτη γραμμή του εθνικού αγώνα, χωρίς ιδεολογικές εκπτώσεις, χωρίς υστεροβουλία ή πίσω σκέψεις, χωρίς εξαρτήσεις ή κρυφές διαδρομές, σε φανερή διαμάχη με το σάπιο σύστημα, αφιερώνοντας μαζί με τους απανταχού συναγωνιστές μου (παλαιούς και νεώτερους) ενέργεια, χρόνο και χρήμα, προσπαθώντας να ανοίξουμε δρόμους για ένα ενιαίο εθνικιστικό κίνημα που θα μετεξελιχθεί σε ένα μεγάλο εθνικό κόμμα. Σαφές; (Γ. Σαγιάς)

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη