Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλήνιων Εξετάσεων


           Σήμερα ξεκινά ο πρώτος σας μεγάλος αγώνας για να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Οι εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι μια δύσκολη και κοπιαστική δοκιμασία που κρίνει σε σημαντικό βαθμό το μέλλον και την επαγγελματική σταδιοδρομία σας, αλλά δεν τα καθορίζει εξ’ ολοκλήρου. 

           Κάποιοι από εσάς θα επιτύχετε και άλλοι θα χρειαστεί να ξαναπροσπαθήσετε ή να αναζητήσετε εναλλακτικές επιλογές. Η ενήλικη ζωή σας, άλλωστε, μόλις αρχίζει και όλες οι ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε κάθε όνειρο, είναι μπροστά σας αρκεί να συγκεντρωθείτε στο στόχο και να τον διεκδικείτε με επιμονή, υπομονή, ψυχραιμία και πίστη στις δυνάμεις σας.

          Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους, για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλατε μέχρι τώρα καθώς και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που σας καθοδηγούσαν όλη τη χρονιά. Σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στην προσπάθεια εισαγωγής σας στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα. 

          Και να θυμάστε πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, για όλους εμάς είστε η αισιοδοξία και ελπίδα μας για το μέλλον!

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη