Κ19: ΠΑΣ Λαμία – Πανιώνιος 1-1


Για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2019-20 η Κ19 της Λαμίας υποδέχθηκε στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου τον Πανιώνιο το μεσημέρι του Σαββάτου 21/9 και πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 49΄με τον Γρίβα με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 87΄ με τον Στεφανή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αθανάσιος Νικόπουλος με βοηθούς τους Σταύρο Σαμαρά και Ελευθερία Κουβάτα όλοι του Συνδέσμου Θεσσαλίας.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Κ19 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Τρόπουλος, Πατσάνι, Σουρτζής (75΄ Παππάς), Κουδουνάς, Μητσόπουλος, Στεφανής, Τρούμπουλος, Κασάπας (75΄ Φουσέκης), Σπαθούλας (65΄ Μεσουρούνης), Βλαχομήτρος, Φετεινίδης (55΄ Τσόκος).

Κ19 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τζίνας, Τριάντης, Ζαχί (58΄ Μπακουλι), Τσουρούλας, Μικο, Κουτσάκης, Γρίβας, Ρέτσος (70΄Bregu), Μουντρίχας (77΄ Στρατήρης), Παυλής (58΄ Μπάκος), Ξυγκόρος

Δείτε το βίντεο με το γκολ της Λαμίας και φωτογραφίες:






d







www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη