Μουντομπάσκετ 2019: Στο Προολυμπιακό τουρνουά η Ελλάδα - Τα δεδομένα για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μουντομπάσκετ 2019: Στο Προολυμπιακό τουρνουά η Ελλάδα - Τα δεδομένα για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με μόνο κέρδος την εξασφάλιση θέσης στα προολυμπιακά τουρνουά.

Η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 είναι ερωτηματικό.

Μέχρι στιγμής οι Αυστραλία, Ιαπωνία, Ιράν και Νιγηρία έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια για το σπουδαίο αθλητικό ραντεβού και αναμένονται να δοθούν τέσσερις ακόμη θέσεις, από δύο στις κορυφαίες ευρωπαϊκές και αμερικανικές ομάδες βάσει κατάταξης στο τρέχον Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στα τέσσερα προολυμπιακά τουρνουά θα συμμετάσχουν 24 ομάδες, 16 μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου και άλλων 8 μέσω wild cards (από δύο σε κάθε ήπειρο).

Μέσα στην ημέρα θα ξεκαθαρίσει ακριβώς ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν, ωστόσο είναι δεδομένη η παρουσία των: Λιθουανία, Ιταλία, Ρωσία, Βενεζουέλα, Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία.

Οι τέσσερις έδρες και οι ημερομηνίες των προολυμπιακών τουρνουά είναι άγνωστες, με μόνο ξεκάθαρο ότι τα παιχνίδια των Ολυμπιακών Αγώνων στο μπάσκετ διεξάγονται από τις 25 Ιουλίου ως τις 9 Αυγούστου.

Στην περίπτωση που ο «Giannis» συμμετέχει στους τελικούς του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς η επιβάρυνση είναι δεδομένη, ενώ είναι άγνωστο το αν θα μπορεί από θέμα χρόνου να βρεθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας.



via Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2N8TasT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη