ΔΕΘ: Σήμερα ο διαγωνισμός του «EIT Food» με έπαθλα ύψους 15.000 ευρώ

ΔΕΘ: Σήμερα ο διαγωνισμός του «EIT Food» με έπαθλα ύψους 15.000 ευρώ

Ο διαγωνισμός του "ΕΙΤ Food" διεξάγεται σήμερα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με έπαθλα ύψους 15.000 ευρώ.

Το ΕΙΤ Food σε συνεργασία με το EIT Food Hub Greece, που υλοποιείται από τους "Industry Disruptors-Game Changers", διοργανώνουν το ΕΙΤ Demo day στο πλαίσιο του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας, στο περίπτερο 6 της ΔΕΘ.

Στο ΕΙΤ Food Demo Day συμμετέχουν οι 10 φιναλίστ εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροδιατροφικής τεχνολογίας και προέκυψαν μετά από αξιολόγηση στο διαγωνισμό RIS Innovation Prizes.

Χθες πραγματοποιήθηκαν ειδικά workshops με στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων παρουσίασης και την κατάλληλη προετοιμασία-ωρίμανση των νεοφυών επιχειρήσεων ώστε να μπορούν να περάσουν στο επόμενο στάδιο.

Σήμερα, στις 19.30, οι ομάδες θα διαγωνιστούν και θα παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα σε επενδυτές. Από αυτή τη διαδικασία θα αναδειχθούν οι δύο νικήτριες ομάδες, οι οποίες θα λάβουν χρηματικά έπαθλα ύψους 10.000 ευρώ και 5.000 ευρώ αντίστοιχα.

Το EIT Food είναι ένα πανευρωπαϊκό consortium, που εστιάζει στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στον τομέα των τροφίμων, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ). Στο σχήμα συμμετέχουν πάνω 50 εταίροι, μεταξύ των οποίων κορυφαίες επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια 13 χωρών. Το όραμα του ΕΙΤ Food είναι να τεθεί η Ευρώπη στο κέντρο της παγκόσμιας επανάστασης στην καινοτομία και την παραγωγή τροφίμων, αλλά και στην αξία της για την κοινωνία.



via Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2LBUiCp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη