Ελ. Βενιζέλος:Την έπιασαν να κουβαλάει 401 διαβατήρια και ταυτότητες

Ελ. Βενιζέλος:Την έπιασαν να κουβαλάει 401 διαβατήρια και ταυτότητες

Απίστευτο περιστατικό στο Ελ. Βενιζέλος. Οι αρμόδιες αρχές συνέλαβαν μία 49χροη αλλοδαπή, στην κατοχή της οποία βρέθηκαν 401 ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία φυσικά δεν ήταν δικά της.

 

Σύμφωνα με τις αρχές, την Πέμπτη το πρωί συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, μετά από έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, 49χρονη αλλοδαπή, για παράνομη κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, η 49χρονη έγινε αντιληπτή κατά τη διάρκεια ελέγχου στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, να μεταφέρει σε χειραποσκευή 401 ταξιδιωτικά έγγραφα ( διαβατήρια, ταυτότητες) τρίτων προσώπων διαφόρων χωρών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Από τη διενεργηθείσα έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, προέκυψε ότι η πλειονότητα των ανωτέρω εγγράφων ήταν καταχωρημένα ως «κλαπέντα-υπεξαιρεθέντα-απολεσθέντα».

Επιπλέον, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ.

Η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση του εύρους της παράνομης δραστηριότητάς της καθώς και συνεργών της, σε συνεργασία με ομόλογες Υπηρεσίες του εξωτερικού.

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2LsgIHk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη