Η «τσιμινιέρα» που… ζεμάτισε το ΚΙΝΑΛ - Σε περιδίνηση η Φώφη Γεννηματά

Η «τσιμινιέρα» που… ζεμάτισε το ΚΙΝΑΛ - Σε περιδίνηση η Φώφη Γεννηματά

Στο Κίνημα Αλλαγής η κατάσταση εδώ και καιρό είναι οριακή. Οι γνωρίζοντες πράγματα και καταστάσεις στο χώρο του πάλαι ποτέ κραταιού κόμματος υποστηρίζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις πως είναι ζήτημα χρόνου να γίνει … έκρηξη.

Τελευταίο γεγονός η αφίσα που κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου και αποσύρθηκε λίγες ώρες αργότερα, αφού είχε προλάβει να γίνει viral στα social media. Η αφίσα που δημιουργήθηκε για να εκφράσει την εναντίωση του κόμματος στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά δικαιώματα ξύπνησε μνήμες "σοβιετικού ρεαλισμού". Το διαδίκτυο πήρε φωτιά και οι αντιδράσεις έπιασαν...κόκκινο, όπως και το φόντο της αφίσας.

Η αφίσα, λίγες ώρες αργότερα, αποσύρθηκε, ωστόσο φανέρωσε την περιδίνηση διαρκείας που έχει περιέλθει η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά και το επιτελείο της. Τα γεγονότα έρχονται το ένα μετά το άλλο να συνθέσουν την πραγματική εικόνα που επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη. Ένα κόμμα χωρίς πυξίδα και στόχευση, μια βάση που δείχνει να έχει αποδεχθεί το μοιραίο και μία πρόεδρος που, επί της ουσίας, δείχνει να την ενδιαφέρει μόνο η διατήρηση της θέσης της.

{https://twitter.com/theliberal82/status/1172393882190934017}

Σε όλα τα παραπάνω αξίζει να προστεθεί πως και χθες μετά την ομολογουμένως αποτυχημένη "έμπνευσή" τους, τα στελέχη που βρίσκονται κοντά στην κ. Γεννηματά επιτέθηκαν με σφοδρότητα εναντίον όσων συντρόφων τους εξέφρασαν δημόσια τη διαφωνία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

{https://twitter.com/efi_lats/status/1172216692312825857}

{https://twitter.com/ThanosTzimeros/status/1172400801844645888}

{https://twitter.com/poetryf/status/1172252137319010304}



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2Ndrinz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη