Συνάντηση του Δημάρχου Βόλου με την υπουργό Πολιτισμού για το Μουσείο της Αργούς

Συνάντηση του Δημάρχου Βόλου με την υπουργό Πολιτισμού για το Μουσείο της Αργούς

Με την υπουργό Πολιτισμού, κ. Λίνα Μενδώνη θα συναντηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να συζητήσει μαζί της το θέμα της χρηματοδότησης του Μουσείου της Αργούς. Αυτό έκανε γνωστό, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, απαντώντας σε σχετική επερώτηση της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο».
Επανέλαβε επίσης, όσα έχει δεσμευτεί για διασφάλιση χρηματοδότησης είτε μέσω του ΠΔΕ είτε από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.
«Λεφτά υπάρχουν. Όχι σαν αυτά του απατεώνα του Παπανδρέου. Το χει ανάγκη η πόλη το μουσείο της Αργούς και καλείστε στον αγώνα που θα κάνουμε αντί να ρουφιανεύετε, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να διεκδικήσει το Μουσείο της Αργούς» τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος.
Απαντώντας του ο επικεφαλής της α' ελάσσονος μειοψηφίας, κ. Ιάσονας Αποστολάκης του απάντησε: «Δεν είχαμε αποκαλέσει εμείς ψαρόβαρκα την Αργώ. Είναι κακό μια δημοτική κίνηση να ζητήσει να τρέξει να υπάρξουν κονδύλια; Χωρίς νεύρα κι εντάσεις. Εμείς επιτελούμε το ρόλο μας».
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της ΛΑΣ, κ. Απ. Ριζόπουλος ανέφερε: «δε θα επιτρέψουμε αν πληρωθεί από τους δημότες, να πάρει το Μουσείο ιδιώτης και να το εκμεταλλευτεί».

Νομικοί σύμβουλοι ΔΕΥΑΜΒ

Για το θέμα της διακοπής της συνεργασίας με το νομικό σύμβουλο της ΔΕΥΑΜΒ κ. Καραγκιόζο, ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε:

«Δεν περιμένω να ζήσω από τον Δήμο, ούτε κάνω καριέρα από τον Δήμο. Η θέση αυτή είναι δανεική. Αν επιλέξουν να είμαι 10 χρόνια, εδώ θα είμαι. Έχω κι άλλα ενδιαφέροντα, με πρώτο και καλύτερο την οικογένειά μου. Έχουν δικαίωμα στο να πάρουν ένα μεροκάματο όλοι οι δικηγόροι. Δεν κοιτάμε τα κομματόσκυλα να βολέψουμε. Δίνουμε εργασία σε όλους τους πολίτες. Εσείς είστε εγκάθετοι. Όταν επιλέγω συνεργάτες τους στηρίζω μέχρι τέλος. Φέρτε μου μία δικαστική διαμάχη με την ΕΡΓΗΛ μέχρι το 2014 και παραιτούμαι αύριο. Εμείς από το 2014 έχουμε κάνει 42 προσφυγές, ασφαλιστικά μέτρα, μηνύσεις και είμαι περήφανος για τη νομική ομάδα. Για τον κ. Καραγκιόζο είμαι περήφανος γιατί έκανε έντιμο αγώνα κι ακόμη δεν έχει χαθεί τίποτα».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2mygYKL
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη