Στην αντεπίθεση Ζαχείλας – Χαρανά κατά της Ν. Καπούλα – Σκληρές εκφράσεις και υπονοούμενα στο δημοτικό συμβούλιο

Στην αντεπίθεση Ζαχείλας – Χαρανά κατά της Ν. Καπούλα – Σκληρές εκφράσεις και υπονοούμενα στο δημοτικό συμβούλιο

Κατά της επικεφαλής τη παράταξης «Βόλος – Έξυπνη Πόλη», κ. Νάνσυς Καπούλα στράφηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, κ.κ. Βασίλης Ζαχείλας,όσο και η κ. Σόνια Χαρανά, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, μετά την ανάγνωση του πρακτικού της παράταξης, σύμφωνα με το οποίο διαγράφονται.
Το προεδρείο ανέγνωσε αρχικά, την από 11 Σεπτεμβρίου δήλωση του κ. Ζαχείλα, ο οποίος αναφέρει ότι «για λόγους που αφορούν στην αντίληψή μου για τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και το ρόλο ενός εκάστοτε δημοτικού συμβούλου σας καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου. Εφεξής θα λειτουργώ χωρίς παραταξιακά κριτήρια και η γνώμη μου θα γίνεται με γνώμονα τα συμφέροντα της πόλης».
Στη συνέχεια αναγνώστηκε το πρακτικό του συνδυασμού «Βόλος – Έξυπνη Πόλη» που κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ χθες Κυριακή και σύμφωνα με το οποίο διαγράφονται οι κ.κ. Σόνια Χαρανά και Βασίλης Ζαχείλας από τον συνδυασμό και στη συνέχεια, η δήλωση της κ. Σόνιας Χαρανά που αναφέρει ότι «Ως επαγγελματίας και όχι ως επιστημόνισσα με ντοκτορά σε μεθοδεύσεις και ίντριγκες που θυμίζουν Βυζάντιο, δηλώνω ότι έχω φτωχή κληρονομιά σε τέτοιες ανήθικες πρακτικές, που είναι ξέχωρες από την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία μου. Ως άνθρωπος της αγοράς, ό,τι έχω να πω το λέω ανοικτά κοιτώντας στα μάτια τους συνδημότες μου. Από αυτούς ζήτησα άλλωστε και την ψήφο τους τον περασμένο Μάιο, όπου σεβόμενη την επιλογή του κόμματος εκτέθηκα μαζί με τους συνυποψηφίους μου σ' έναν αγώνα, που από την αρχή φαινόταν χαμένος.
Για τα αίτια της συντριβής της «Έξυπνης Πόλης», τέσσερις μήνες μετά, δεν υπήρξε καμία αξιολόγηση. Μία ενδοσκόπηση ωστόσο από την πλευρά της επικεφαλής δεν θα έβλαπτε. Ίσως και να την βοηθούσε έτσι ώστε να μην ψάχνει εναγωνίως όλο αυτό το χρονικό διάστημα εξιλαστήρια θύματα, κατασκευάζοντας ιστορίες με δράκους. Και επειδή το ποσοστό της συντριβής μας είναι τέτοιο που δεν δικαιολογεί να αναλωνόμαστε άλλο σε ιστορίες για αγρίους, αλλά να σεβαστούμε επιτέλους τους 10.000 περίπου ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, επιλέγω να σταματήσω εδώ, με την δήλωση αυτή, από την πλευρά μου, αυτόν τον κατήφορο.
Ο λαός του Βόλου μίλησε τον Μάιο και δυστυχώς μιλάει ακόμη. Κα Καπούλα καληνύχτα σας!»

Ζητώντας το λόγο, ο κ. Ζαχείλας είπε ότι «αυτά που γίνονται στην πόλη μας είναι καραγκιοζιλίκια. Αντί με τέτοιο ποσοστό για τέτοια ήττα να εξαφανιστεί από παντού μας βγάζει στις εφημερίδες. Έχω ανάγκη από διαφήμιση εγώ; Με γνωρίζει όλη η Ελλάδα με οκτώ παγκόσμια Θα πρεπε να ντρέπεται!».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, σχολιάζοντας δήλωσε, απευθυνόμενος στην κ. Καπούλα: «Αν αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, οφείλετε να δώσετε εξηγήσεις στον βολιώτικο λαό ή να παραιτηθείτε. Αν δηλαδή, ισχύουν ότι χρησιμοποιούσατε ψεύτικα προφίλ και χρήματα από το ΤΕΕ για τον προεκλογικό σας αγώνα και ηθικά οφείλετε να δώσετε απαντήσεις» για να του απαντήσει η κ. Καπούλα «Δήμαρχε έχεις μεγάλη παράταξη και θα 'χεις πολλές σκοτούρες. Σέβομαι και την ηλικία σου μην κουράζεσαι καθόλου με την δική μας παράταξη».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2kDyvAN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη