Άλλαξε η διαδικασία κλεισίματος ραντεβού για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας


Από 1η Ιανουαρίου άλλαξε η διαδικασία κλεισίματος ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία και τα Εργαστήρια του Νοσοκομείου Λαμίας. Η υπηρεσία 1535 καταργήθηκε. Πλέον δίδεται η δυνατότητα στους πολίτες να κλείνουν ραντεβού μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής, γρήγορα, άμεσα και αξιόπιστα. Η ηλεκτρονική εφαρμογή λειτουργεί όλες τις ημέρες και όλο το 24ωρο. Με την εγγραφή σας κλείνετε τα ραντεβού οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς τηλεφωνικές αναμονές. Μάλιστα σας δίδεται η δυνατότητα να κλείνεται ραντεβού και για μέλη της οικογένειας σας, συγγενείς και φίλους, χωρίς να απαιτείται να είναι και αυτοί εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία, με μόνη προϋπόθεση να έχετε τον ΑΜΚΑ τους.

Παράλληλα θα λειτουργεί και η τηλεφωνική υπηρεσία για κλείσιμο ραντεβού στα τηλέφωνα 2231356582 και 2231356081 από Δευτέρα έως Πέμπτη ώρες 08:00 έως 13:00, καθώς και δια ζώσης στο γραφείο ραντεβού στον 1ο όροφο του νοσοκομείου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως και 15:00.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη