Από σήμερα τα χρήματα του ΚΕΑ στα ΑΤΜ απο τον ΟΠΕΚΑ

Από σήμερα τα χρήματα του ΚΕΑ στα ΑΤΜ απο τον ΟΠΕΚΑ

ΟΠΕΚΑ: Από σήμερα το απόγευμα τα χρήματα του ΚΕΑ στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) πληρώνεται την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους απο τον ΟΠΕΚΑ των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 31 Αυγούστου. Η καταβολή του ξεκινάει ως συνήθως από την προηγούμενη εργάσιμη μέρα το απόγευμα, άρα σήμερα 26 Σεπτεμβρίου τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ (keaprogram.gr) παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ.

Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) καταβάλλεται την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) έως και το 2018, θα καταβληθούν για τον Σεπτέμβριο, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2nqs313
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.