Πλημμύρισε το ΚΑΤ και βυθίστηκε στο σκοτάδι! (Αποκλειστικά βίντεο)

Photo: Eurokinissi

Διακοπή ρεύματος λόγω… χαλασμένου διακόπτη και σπασμένα υδραυλικά στο ΚΑΤ! Αναβάλλονται μαγνητικές και αξονικές, δεν γίνονται εργαστηριακές εξετάσεις.

Η βλάβη σε διακόπτη αξίας 8.000€ αιτία της διακοπής ρεύματος. Στις 06:00 το πρωί πήγε στο νοσοκομείο συνεργείο της ΔΕΗ, υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ. 

Σε δύσκολη κατάσταση παραμένει το νοσοκομείο ΚΑΤ μετά από διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ έσπασαν και σωλήνες υδρευσης, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν πολλά τμήματα του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, το νοσοκομείο μετά τη διακοπή του ρεύματος υπολειτουργεί, ενώ αναβάλλονται οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του Dikaiologitika News μέσα από το ΚΑΤ

Το πρόβλημα της διακοπής ρεύματος στο ΚΑΤ είναι, σύμφωνα με τους εργαζόμενους, εσωτερικό και οφείλεται σε βλάβη ενός διακόπτη, ο οποίος στοιχίζει 8.000 ευρώ. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ η βλάβη αποκαθίσταται και η λειτουργία θα επανέλθει μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζομένων η ΔΕΗ καθυστέρησε να ανταποκριθεί στο αίτημά τους, από χθες το βράδυ, για συνδρομή και το συνεργείο της έφτασε στο νοσοκομείο σήμερα Τετάρτη (25.09.2019) στις 6:00 το πρωί, έξι ολόκληρες ώρες μετά τη διακοπή ρεύματος. Οι τεχνικοί της ΔΕΗ διαπίστωσαν ότι η βλάβη προέρχεται από συγκεκριμένο διακόπτη στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του ΚΑΤ επικοινώνησε με την κατασκευάστρια εταιρία του εν λόγω διακόπτη προκειμένου να ζητήσει αντικατάσταση. Τελικά διακόπτης βρέθηκε σε άλλο νοσοκομείο και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ προκειμένου να λυθεί προσωρινά, και μέχρι να γίνει νέα παραγγελία, το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης. Η βλάβη πρόκειται να αποκατασταθεί μέχρι τις 14:00 σήμερα.

 via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2naxiBV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.