Μαζί για το Βόλο: Η αποτυχία να πείσουμε τους πολίτες είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων

Μαζί για το Βόλο: Η αποτυχία να πείσουμε τους πολίτες είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων

Η Δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» δεν συνηθίζει να σχολιάζει τίποτα παραπάνω από θέματα που αφορούν την πόλη, πόσο μάλλον ανακοινώσεις πολιτικών κομμάτων επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης με αφορμή τις ευθύνες που της επέρριψε η  Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Ως αυτοδιοικητική κίνηση δώσαμε και όχι μόνο προεκλογικά αλλά καθ' όλη την προηγούμενη περίοδο, έναν τίμιο, καθαρό αγώνα, κόντρα σε πάρα πολλά εμπόδια, προκειμένου να αναδειχθούν αυτά που θεωρούμε προτεραιότητες για την πόλη. Το κατά πόσο πείσαμε ή μπορέσαμε να διαχυθεί το μήνυμα μας προς τους πολίτες είναι θέμα πολλών παραγόντων. Στη συνέλευση της κίνησης θα ζητηθεί. Εκεί συζητούμε.

Σε κάθε περίπτωση δώσαμε το παρόν στα κοινά της πόλης, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε στο δημοτικό συμβούλιο, στις γειτονιές, παντού και όχι πίσω από τη σιγουριά γραφείων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν  στο ψηφοδέλτιο μας, ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό, με ανθρώπους καταξιωμένους στην πόλη. Ένα ψηφοδέλτιο αυτοδιοικητικό για το οποίο αισθανόμαστε υπερήφανοι.

Είμαστε εδώ , θα είμαστε παρόντες για το καλό της πόλης.

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝ

ΓΑΝΤΖΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΤΣΙΤΟΥΜΗ ΔΙΑΛΕΧΤΗ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2mdfbul
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη