Συναντήθηκε με τους προέδρους των κοινοτήτων

Συναντήθηκε με τους προέδρους των κοινοτήτων

Mε τους προέδρους των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Βαθέος συναντήθηκε ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Στάντζος, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Μητσός  και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση και την παροχή επεξηγήσεων σχετικά με το νέο νομοθετικό πλαίσιο στο οποίο καλούνται να λειτουργήσουν οι κοινότητες και οι αιρετοί άρχοντες αυτών.

Συζητήθηκαν θέματα βελτίωσης του τρόπου αποκομιδής απορριμμάτων, καθαριότητας κοινοχρήστων χώρων, το θέμα της πάγιας προκαταβολής, καθώς και θέματα που απασχολούν τις κοινότητες.

Στα πλαίσια της συνάντησης και προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη συνεργασία του κεντρικού Δήμου με τους προέδρους, αποφασίσθηκε από κοινού, πέραν της καθημερινής επαφής με τις αρμόδιες υπηρεσίες, η καθιέρωση παρόμοιων συναντήσεων σε μηνιαία βάση.

Να σημειωθεί πως προγραμματίζεται παρόμοια συνάντηση και με τους προέδρους Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πυθαγορείου το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

The post Συναντήθηκε με τους προέδρους των κοινοτήτων appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/30dVl4K
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη