Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Ευφροσύνης του Παραρτήματος ΑμεΑ Φθιώτιδας στο Δομοκό


Με μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, μία από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές εορτές που λαμβάνει χώρα στην περιοχή του Δομοκού, αυτή του Πανηγυρικού Εσπερινού στον
Ιερό Ναό Αγίας Ευφροσύνης που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Φθιώτιδας (πρώην Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Φθιώτιδας) αρμοδιότητος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στο χώρο του Παραρτήματος ΑμεΑ Φθιώτιδας, συγκεντρώθηκε πλήθος πιστών και φίλων της δομής, που είχαν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ωφελούμενους και τους εργαζόμενους, οι οποίοι φρόντισαν για την άρτια προετοιμασία της εκδήλωσης.

Μεταξύ εκείνων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ήταν ο πρώην Διευθυντής του Γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού, κ. Κωνσταντίνος Σταϊκούρας, ο πρώην Βουλευτής Π.Ε. Φθιώτιδας, κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας, κ. Ηλίας Κυρμανίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δομοκού, κ. Δημήτριος Παληογιώργος, ο πρώην Δήμαρχος Δομοκού, κ. Δημήτριος Τσόγκας, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων, και πολιτιστικών συλλόγων.

Στη μικρή δεξίωση που ακολούθησε από το προσωπικό και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Θεόδωρο Δημόπουλο προς τιμήν των
παρευρισκόμενων, παρουσιάστηκε οπτικοποιημένη συνοπτική παράθεση όσων έχουν κατορθωθεί έως σήμερα για λογαριασμό της δομής.

Κυρίαρχα στοιχεία ήταν αυτό της ένταξης του Παραρτήματος ΑμεΑ Φθιώτιδας στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στις 3 Αυγούστου του 2017, γεγονός και το οποίο συνέβαλε καθοριστικά στην οικονομική ανάκαμψη του φορέα συνολικά, της ένταξης και προένταξης δύο σημαντικών έργων σε επιμέρους χρηματοδοτικά προγράμματα, όπως εκείνο της ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου και αντίστοιχα της προεργασίας σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου της δομής, της απευθείας διοχέτευσης προσωπικού στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

ΚΈΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΠΡΌΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΆΣ ΕΛΛΆΔΟΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΜΕΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΜΕΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

τηλ. 22313 51110, email: gramma@1035.syzefxis.gov.gr, web: www.kkppstereas.gr

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ, με αποτέλεσμα την ενίσχυση του, καθώς και εξωστρεφείς δράσεις ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Ο εορτασμός του Ιερού Ναού της Αγίας Ευφροσύνης συνεχίστηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου με τον Πανηγυρικό Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη