Προσλαμβάνονται καθηγητές στον δήμο Αλμυρού

Προσλαμβάνονται καθηγητές στον δήμο Αλμυρού

Προσλήψεις καλλιτεχνικού-εκπαιδευτικού προσωπικού στο Δήμο Αλμυρού, της εκπαιδευτικής περιόδου 2019-2020, με σύμβαση ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου (ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ), δέκα επτά (17) συνολικά ατόμων, για την κάλυψη αναγκών, για την παροχή υπηρεσιών έναντι ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ, του Αυτοτελούς Τμήματος Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Δήμου Αλμυρού, που εδρεύει στον Αλμυρό,

Υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις εργασίας

Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζονται οι υπάλληλοι του Δήμου Αλμυρού: κ.κ. Μελαχροινάκη Ελένη και Ντάμπαση Αντιγόνη, οι οποίες θα ελέγχουν την πληρότητα των δικαιολογητικών.

Η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα-Παρασκευή και από ώρα 08:00 έως 14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης σε τοπική καθημερινή εφημερίδα του νομού και της έκδοσης πρακτικού ανάρτησης στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Αλμυρού και συγκεκριμένα από: 16/9 έως και 25/9/2019. ΕΠΙΛΟΓΗ – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ –ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ.

Ο έλεγχος των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων των υποψηφίων, η επιλογή των μεταξύ αυτών καταλληλότερων και η κατάταξη των επιλεγόμενων κατά αξιολογική σειρά, θα γίνει από την τριμελή επιτροπή αξιολόγησης που συγκροτήθηκε με την αριθμ:12556/146391/10-9-2019 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.

Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Αλμυρού.

Κατά των ανωτέρω πινάκων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία η οποία λήγει μετά την πάροδο πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Περίληψη της προκήρυξης θα δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο και αντίγραφο της προκήρυξης θα αναρτηθεί στο κατάστημα του Δήμου Αλμυρού, στην ιστοσελίδα του Δήμου, στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και θα συνταχθεί σχετικό αποδεικτικό.

Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/31ieOhS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη