Ληστές εισέβαλαν πάλι σε καταστήματα με αυτοκίνητα

Ληστές εισέβαλαν πάλι σε καταστήματα με αυτοκίνητα

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα με αυτοκίνητα σε καταστήματα στις περιοχές του Ρέντη και της Μεταμόρφωσης, απ΄ όπου αφαίρεσαν χρήματα και διάφορα είδη.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε, λίγο πριν από τις 02:00, σε κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, στην οδό Θεσσαλονίκης, στο Ρέντη. Οι δράστες, αφού έσπασαν με το αυτοκίνητο τα ρολά και την πόρτα, αφαίρεσαν ό,τι βρήκαν στο κατάστημα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας το όχημα στο σημείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 18 Σεπτεμβρίου, από τον Κολωνό.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, σημειώθηκε ανάλογο περιστατικό στην οδό Μπακογιάννη, στη Μεταμόρφωση. Οι δράστες εισέβαλαν, επίσης με όχημα, σε κατάστημα με κουφώματα και αφού πήραν χρήματα, εξαφανίστηκαν.

Σημειώνεται, ότι πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι είχαν χτυπήσει με την ίδια μέθοδο κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη στο Ρέντη.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/32UOpHq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη