Με τον κόσμο της στο «Γ. Καραϊσκάκης» η Λαμία


Εισιτήρια φιλοξενούμενων για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό πήρε η Λαμία (28/9, 19:30).

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου αγωνίζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League σε αναμέτρηση στην οποία θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Πιο συγκεκριμένα, τής παραχωρήθηκε η Θύρα 27 με κόστος εισιτηρίου τα 27 ευρώ, το οποίο ζητά από τους φίλους της ομάδας να καταβάλει ο σύνδεσμος των Φθιωτών με έδρα της Αθήνα. 

Η σχετική τοπθέτηση: Αδέρφια μας ΛΑΜΙΩΤΕΣ και ΦΘΙΩΤΕΣ... Έφτασε η ώρα να ξαναδώσουμε δυναμικό παρών στο ιστορικό "Γ. Καραϊσκάκης" Οσφπ-ΛΑΜΙΑ στις 19:30 στην Θ.27 τιμή εισιτηρίου 15€... Καλούνται όλα τα αδέρφια και αλάνια μας από ολη την Ελλάδα..

ΥΓ. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 και την αστυνομική διεύθυνση Πειραιώς για τις ενέργειές τους καθώς και τη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

ΥΓ. ΛΑΜΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ.. ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ ATHENS ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη