Περιμένουν συνθήκες... κατς από την Λαμία στον Ολυμπιακό


Προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο είναι ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα κόντρα στην Λαμία (28/9), έχοντας στο μυαλό του και την πιθανότητα συνθηκών... κατς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε την ομάδα του να μην πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μιας και παρουσιάστηκε με ελλιπή συγκέντρωση και δυναμισμό. Την ίδια στιγμή, οι παίκτες του «τριφυλλιού» παρουσιάστηκαν με το... μαχαίρι στα δόντια, αγωνίστηκαν με σκληράδα και επιστράτευσαν σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και κλωτσιές, με τους Βαλμπουενά και Ποντένσε να δέχονται την μεγαλύτερη πίεση. 

Προκειμένου, λοιπόν, να είναι προετοιμασμένος σε ανάλογο σκηνικό, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως» παρόμοια συμπεριφορά. Στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι η Λαμία στην προσπάθειά της να κόψει βαθμούς δεν θα διστάσει να θυσιάσει παίκτες της με κίτρινες κάρτες και σκληρά μαρκαρίσματα, σε συνθήκες μάλιστα οι οποίες σε μερρικές περιπτώσεις θα θυμίζουν... κατς.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη