Χανιά: Σοβαρές καταγγελίες για τραμπουκισμούς σε βάρος μαθητών από οδηγούς του ΚΤΕΛ

Χανιά: Σοβαρές καταγγελίες για τραμπουκισμούς σε βάρος μαθητών από οδηγούς του ΚΤΕΛ

Γενική συνέλευση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης οι γονείς των μαθητών στο Γυμνάσιο Αλικιανού, προκειμένου να συζητήσουν τις σοβαρές αναφορές για «τραμπουκισμούς» οδηγών του ΚΤΕΛ σε βάρος μαθητών.

Στη συνέλευση, στην οποία συμμετείχαν και καθηγητές της σχολικής μονάδας, καταγγέλθηκε ότι οι οδηγοί εξαναγκάζουν τα παιδιά να αποβιβάζονται σε επικίνδυνα σημεία και όχι στις στάσεις λεωφορείου. Μάλιστα, σε περίπτωση που τα παιδιά ζητήσουν από τον οδηγό να τα αποβιβάσει στην καθορισμένη στάση, πολλές φορές δέχονται περιφρονητικά σχόλια και εκφοβιστική συμπεριφορά από την πλευρά των οδηγών.

Οι γονείς δηλώνουν αποφασισμένοι να προσφύγουν ακόμα και στη δικαιοσύνη, ενώ την επόμενη Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση στο σχολείο μεταξύ εκπροσώπων από τον δήμο, την αστυνομία και το ΚΤΕΛ, προκειμένου να διευθετηθούν προβλήματα που αφορά την μεταφορά των μαθητών όπως είναι η κατασκευή σκεπάστρων, ο ορισμός στάσεων, ο καθορισμός των δρομολογίων κτλ.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα οδηγού που αρνήθηκε να αφήσει μαθήτρια Γυμνασίου στη στάση στο Κυρτωμάδω και την ανάγκασε να αποβιβαστεί σε σημείο έξω από το χωριό.

Άλλος γονιός ανέφερε ότι μια μέρα, ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του προς τον Αλικιανό, είδε το λεωφορείο να αποβιβάζει τους μαθητές στην είσοδο του χωριού, έξω από μίνι μάρκετ της περιοχής και όχι έξω από το σχολείο που βρίσκεται σε αρκετή απόσταση μακριά.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2mYkaPY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη