ΑΠΘ: Δωρεάν μαθήματα ιταλικών για τους φοιτητές

Photo: Eurokinissi

Που απευθύνονται τα δωρεάν μαθήματα ιταλικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών στο πλαίσιο των δωρεάν μαθημάτων του θα προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, σε φοιτητές και φοιτήτριες του ΑΠΘ, το διατμηματικό μάθημα «Ιταλική Γλώσσα: Ανάπτυξη και Καλλιέργεια του Προφορικού Λόγου» (επίπεδο Α2) από 3 Οκτωβρίου 2019 έως 9 Ιανουαρίου 2020.

Το μάθημα θα διδάσκεται εβδομαδιαίως (3 ακαδημαϊκές διδακτικές ώρες), κάθε Πέμπτη 16:15-18:45. Απευθύνεται σε προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες όλων των Τμημάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που έχουν ήδη ολοκληρώσει το επίπεδο Α1, το οποίο αποδεικνύεται με πιστοποίηση Α1 ή με επιτυχή παρακολούθηση 4 εξαμήνων μαθημάτων ιταλικής γλώσσας, σύμφωνα με το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος φοίτησης. Η ανελλιπής παρακολούθηση των μαθημάτων είναι απαραίτητη. Η αξιολόγηση της επίδοσης των φοιτητών/τριών θα γίνει με προφορικές εξετάσεις.

Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί βεβαίωση πλήρους παρακολούθησης με βαθμό επίδοσης στους φοιτητές/ήτριες που παρακολούθησαν τουλάχιστον το 80% του προγράμματος και πέτυχαν στις τελικές εξετάσεις. Θα αποδοθούν 3 διδακτικές μονάδες και 2 πιστωτικές μονάδες (ECTS).

Όσοι φοιτητές και όσες φοιτήτριες ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική online αίτηση στην οποία θα επισυνάπτουν αρχείο (.pdf ή .zip μορφή) με πιστοποιητικό γνώσης της Ιταλικής επιπέδου A1 ή αναλυτική βαθμολογία στην οποία να φαίνεται ότι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τέσσερα εξάμηνα ιταλικής γλώσσας, σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών τους.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 30 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 13.00. Θα επιλεγούν 25 φοιτητές/ήτριες με σειρά προτεραιότητας. Δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις που δεν πληρούν τους όρους της ανακοίνωσης και είναι εκπρόθεσμες. Όσοι/ες γίνουν αποδεκτοί, θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019.via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2kQ8Jcx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.