Φωτιά στο επιβατηγό «Olympic champion» – Εκκενώθηκε από επιβάτες

Φωτιά στο επιβατηγό «Olympic champion» – Εκκενώθηκε από επιβάτες

Φωτιά υπό αδιευκρίνιστη αιτία εκδηλώθηκε πριν από λίγο στο γκαράζ του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Ολύμπικ Τσάμπιον», μετά την αναχώρησή του από την Ηγουμενίτσα για τη Βενετία.

Το πλοίο επέστρεψε στην Ηγουμενίτσα και ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εκκένωσης των 613 επιβαινόντων, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έχει επέμβει η πυροσβεστική με σκάφη και οχήματα, ενώ σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, η κατάσταση χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη. Σημειώνονται ότι το πλοίο μετέφερε 293 οχήματα στα γκαράζ όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.

Η φωτιά κρίνεται ελεγχόμενη καθώς δούλεψαν από την πρώτη σιτγμή τα αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης του πλοίου. Με ειδικό εξοπλισμό οι πυροσβέστες μπήκαν στο γκαράζ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέταρτο γκαράζ σε δύο φορτηγά. Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας έσπευσαν πλωτό του Λιμενικού, ένα ρυμουλκό, πυροσβεστικά οχήματα από την περιοχή καθώς και από τους γειτονικούς νομούς Πρέβεζας, Άρτας και Ιωαννίνων.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2nlCCT8
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη