Διεπιστημονικό Συνέδριο «Περιβαλλοντικές Προκλήσεις στον 21ο αιώνα»

Διεπιστημονικό Συνέδριο «Περιβαλλοντικές Προκλήσεις στον 21ο αιώνα»

Διεπιστημονικό συνέδριο με θέμα «Περιβαλλοντικές Προκλήσεις στον 21ο αιώνα» διοργανώνεται στα Χανιά στις 25 και 26 Οκτωβρίου 2019. Πρόκειται για το έκτο κατά σειρά συνέδριο που συνδιοργανώνουν η Ένωση Διοικητικών Δικαστών και το Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, στην πραγματοποίηση του οποίου ειδικά φέτος συμβάλουν τόσο το Πολυτεχνείο Κρήτης όσο και ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Παλαιό Τελωνείο) με προσκεκλημένη ομιλήτρια την κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας. Στις επτά συνεδρίες που θα ακολουθήσουν, περισσότεροι από 25 διακεκριμένοι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, θα αναλύσουν τις επιστημονικές και νομικές όψεις της κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεών της, θα αναφερθούν σε θέματα της θαλάσσιας και χερσαίας βιοποικιλότητας καθώς και στις σύγχρονες εξελίξεις στο δίκαιο προστασίας της βιοποικιλότητας, θα εστιάσουν σε ειδικά περιβαλλοντικά ζητήματα, θα εξετάσουν τους περιβαλλοντικούς κινδύνους στις αναπτυξιακές και χωρικές πολιτικές και τέλος θα παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες αιχμής για την εφαρμογή του περιβαλλοντικού δικαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2MuzvlW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη