ΕΡΤ2 – Ο μοναδικός Σταμάτης Κόκοτας στην «Αυλή των Χρωμάτων»

ΕΡΤ2 – Ο μοναδικός Σταμάτης Κόκοτας στην «Αυλή των Χρωμάτων»

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει ένα υπέροχο αφιέρωμα στον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 21:00, στην ΕΡΤ2.

Ο μεγάλος ερμηνευτής, με τις αναρίθμητες επιτυχίες, συνεχίζει να μας εκπλήσσει διαρκώς, από το 1966 που «γραμμοφώνησε» για πρώτη φορά στην Ελλάδα -όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος- μέχρι και σήμερα.

Ακάματος, εξακολουθεί να υπηρετεί με το ίδιο απαράμιλλο πάθος την τέχνη του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήρθε στη φιλόξενη αυλή μας και ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες, τραγούδια που φέρουν την υπογραφή των κορυφαίων συνθετών και στιχουργών της χώρας.

Οι συνθέσεις των Σταύρου Ξαρχάκου, Βασίλη Τσιτσάνη, Δήμου Μούτση, Απόστολου Καλδάρα, Γιάννη Σπανού, Γιώργου Χατζηνάσιου, Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργου Ζαμπέτα… βρήκαν τον ιδανικό ερμηνευτή τους και το κλασικό λαϊκό τραγούδι έχει την τιμητική του στην πρεμιέρα του νέου κύκλου εκπομπών  της «Αυλής των Χρωμάτων»!

Στην παρέα μας ακόμη, ο αγαπημένος γιος του Δημήτρης Κόκοτας, ο τραγουδοποιός και «μαθητής» του Παντελής Αμπαζής, η τραγουδίστρια Χρυσούλα Στεφανάκη και ο μουσικός παραγωγός Μωυσής Ασέρ.

Ο ποιητής-συγγραφέας-στιχουργός Σταύρος Γαλανάκης και ο συνθέτης Θάνος Γεωργουλάς, οι οποίοι υπογράφουν τη νέα δισκογραφική δουλειά του Σταμάτη Κοκότα, έπειτα από 35 ολόκληρα χρόνια, συμπληρώνουν την παρέα μας.

Το νέο άλμπουμ με τίτλο «Όλα για μένα είσαι εσύ», που κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιλαμβάνει 10 καινούργια τραγούδια, μας ταξιδεύει σε μια Ελλάδα αναμνήσεων, σε μια Ελλάδα που αγαπήσαμε.

Παίζουν οι μουσικοί: Θανάσης Βασιλάς (μπουζούκι), Γιάννης Δοναδίκης (πιάνο), Στέλιος Παπακοσμίδης (πιάνο), Παντελής Ντζιάλας (κιθάρα), Αντώνης Πελεκάνης (μπάσο).

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Αθηνά Καμπάκογλου.

Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κώστας Λύγδας.

Μουσική σήματος: Στέφανος Κορκολής.

Σκηνογραφία: Ελένη Νανοπούλου.

Διακόσμηση: Βαγγέλης Μπουλάς.

Φωτογραφίες: Μάχη Παπαγεωργίου.

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου φιλοδοξεί να ομορφύνει τα βράδια της Παρασκευής.

Νέα ημέρα προβολής, νέος κύκλος επεισοδίων, ανανεωμένη διάθεση!

Έπειτα από μια κουραστική εβδομάδα σας προσκαλούμε να έρθετε στην «Αυλή» μας και κάθε Παρασκευή, στις 9 το βράδυ, να απολαύσετε μαζί μας στιγμές πραγματικής ψυχαγωγίας.

Υπέροχα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, αλλά και νέες συνθέσεις, οι οποίες «σηματοδοτούν» το μουσικό παρόν μας.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι απ' όλο το φάσμα των Τεχνών, οι οποίοι πάντα έχουν να διηγηθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Ελάτε στην παρέα μας, να θυμηθούμε συμβάντα και καλλιτεχνικές συναντήσεις, οι οποίες έγραψαν ιστορία, αλλά παρακολουθήστε μαζί μας και τις νέες προτάσεις και συνεργασίες, οι οποίες στοιχειοθετούν το πολιτιστικό γίγνεσθαι του καιρού μας.

Όλες οι Τέχνες έχουν μια θέση στη φιλόξενη αυλή μας.

Ελάτε μαζί μας στην «Αυλή των Χρωμάτων», ελάτε στην αυλή της χαράς και της δημιουργίας!

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/32qWNyr
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη