Ορκίστηκαν οι μόνιμοι υπάλληλοι της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ στο Δήμο Κορδελιού

Ορκίστηκαν οι μόνιμοι υπάλληλοι της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ στο Δήμο Κορδελιού

Ορκίστηκαν οι μόνιμοι υπάλληλοι της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ορκίστηκαν σήμερα ενώπιον του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Χρήστου Δεμερτζή οι 33 επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, οι οποίοι θα ενισχύσουν την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου καλωσόρισε τους νέους μόνιμους υπαλλήλους ευχόμενος "Καλή αρχή και καλή δύναμη στο έργο τους", ένα έργο που - όπως τόνισε - αφορά στο νευραλγικό τομέα της καθαριότητας και άπτεται της ποιότητας ζωής του δήμου και των δημοτών. "Με εργατικότητα, ευσυνειδησία και σεβασμό προς τους συμπολίτες μας, σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του δήμου μας" υπογράμμισε ο κ. Μανδαλιανός, τονίζοντας πως οι πόρτες της νέας δημοτικής αρχής θα είναι πάντα ανοιχτές για όλους τους εργαζόμενους του δήμου.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Χρήστος Δεμερτζής υποδεχόμενος τους υπαλλήλους αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο της καθαριότητας, που απαιτεί συνέπεια, σκληρή δουλειά και προσήλωση, και τόνισε πως με την ενίσχυση της υπηρεσίας με μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό, θα μπορέσει ο δήμος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υποστελέχωσης και να ανταποκριθεί στην αποστολή του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2LXoVU1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη