Φρίκη στην Κάρπαθο: 36χρονος νοίκιαζε δωμάτια σε παιδόφιλους τουρίστες – Πώς αποκαλύφθηκε η αρρωστημένη δράση του

Φρίκη στην Κάρπαθο: 36χρονος νοίκιαζε δωμάτια σε παιδόφιλους τουρίστες – Πώς αποκαλύφθηκε η αρρωστημένη δράση του

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο επέβαλε σε 36χρονο ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων στην Kάρπαθο, που κρίθηκε ένοχος για κατοχή και διάθεση υλικού παιδικής πορνογραφίας κατά συρροή, πέντε χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 3.000 ευρώ για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί, τελεσιδίκως, σε ποινή κάθειρξης 6 ετών και χρηματική ποινή ύψους 50.000 ευρώ.

Διαφήμιζε τα δωμάτιά του ως παράδεισο για τους παιδόφιλους 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 36χρονος, καταγγέλθηκε ότι κάλεσε παιδεραστές να περάσουν «κολασμένες βραδιές» στην επιχείρηση των δύο ενοικιαζομένων δωματίων, που διατηρεί στην Όλυμπο Kαρπάθου.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, τους υποσχόταν πως θα έβρισκε παιδάκια – θύματα προκειμένου να εκτονώσουν στα άγουρα κορμάκια τους τα διεστραμμένα τους ένστικτα.

Ο 36χρονος που χρησιμοποιούσε στο διαδίκτυο το ψευδώνυμο «SexoulinoSZ» και παρουσιάστηκε ως ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων στην Eλλάδα, διαφήμιζε μέσω εικονικών δωματίων (chatrooms) παιδόφιλων του προγράμματος mIRC του διαδικτύου, διακοπές στην Eλλάδα.

Στο εικονικό δωμάτιο συνομιλίας των παιδόφιλων με τίτλο «#0!!!!!!!dad&daughtersex», όπου και εντοπίστηκε για πρώτη φορά, ο 36χρονος έγραφε επακριβώς τα εξής:

«Γεια σας γονείς… είναι κανείς από εσάς σήμερα εδώ που επιθυμεί να περάσει όμορφες οικογενειακές διακοπές αυτόν τον χρόνο; Στείλτε μου μήνυμα, είμαι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην Eλλάδα».

Πώς έγινε η σύλληψή του 

Υποδυόμενος τον ενδιαφερόμενο για διακοπές στην Ελλάδα, Καναδός αστυνομικός με το ψευδώνυμο «BigBoBo» επικοινώνησε για πρώτη φορά με τον 36χρονο στις 16 Ιανουαρίου 2007. Οι δυο τους συνομίλησαν στη συνέχεια μέσω MSN και email.

Για να πείσει τον 36χρονο ο αστυνομικός συστήθηκε ως πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών που ενδιαφερόταν για διακοπές στην Κάρπαθο ο οποίος θα τον άφηνε να ασελγήσει σε βάρος των παιδιών του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Dimokratiki.gr o 36χρονος πείστηκε και του έδωσε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, ενώ του εκμυστηρεύτηκε ότι επιθυμεί να κακοποιεί σεξουαλικά παιδιά.

Παράλληλα ισχυρίστηκε πως το καλοκαίρι του 2006 είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ένα αγοράκι πέντε ετών που βρισκόταν στην Κάρπαθο για διακοπές με τον πατέρα του. Επίσης έστειλε στον αστυνομικό φωτογραφίες οι οποίες ισχυρίστηκε ότι τραβήχτηκαν ενώ ασελγούσε σε βάρος του παιδιού. Συνολικά του απέστειλε 10 φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων με γυμνά ανήλικα κορίτσια ηλικίας μικρότερης των 5 ετών σε άσεμνες πόζες.

Ο 36χρονος πρότεινε στον αστυνομικό να ταξιδέψει στο νησί και να διαμείνει στα ενοικιαζόμενα δωμάτια ιδιοκτησίας του, με τις ανήλικες κόρες του, ηλικίας 9 και 12 ετών, υποσχόμενος ότι εάν τον αφήσει να τις κακοποιήσει θα τον έφερνε σε επαφή με το πεντάχρονο αγοράκι που είχε επίσης κακοποιήσει.

Όπως ανέφερε στον Καναδό αστυνομικό, είχε φιλοξενήσει στην Κάρπαθο τέσσερις οικογένειες από την Ευρώπη ενώ περίμενε ακόμα δύο.

Ο 36χρονος έστειλε στον αστυνομικό μέσω email τη διεύθυνση για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια καθώς επίσης και φωτογραφίες.

Ενώπιον του δικαστηρίου ο 36χρονος ομολόγησε πως έχει στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας και πως δεν κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά.

 



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/35in0kF
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη