Πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία απολύει το 60% του προσωπικού της στην Ελλάδα

Πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία απολύει το 60% του προσωπικού της στην Ελλάδα

Η ΓΣΕΕ με σημερινή ανακοίνωσή της καταγγέλλει την πολυεθνική εταιρεία φαρμάκου Angelini Pharma Hellas, η οποία προχωρά στην απόλυση του 60% του εργατικού δυναμικού της.

Η ΓΣΕΕ σημειώνει:

«Η απαράδεκτη αυτή απόφαση, έρχεται να γιγαντώσει το ήδη πολύ υψηλό ποσοστό ανεργίας των εργαζομένων στο φάρμακο, αφού τα τελευταία χρόνια οι θέσεις εργασίας στον συγκεκριμένο κλάδο έχουν μειωθεί κατά 63%. Και όλα αυτά την ώρα που τα επενδυτικά σχέδια πολλών φαρμακοβιομηχανιών βρίσκονται στα χέρια της κυβέρνησης, η οποία έχει κάνει λόγο για ανταμοιβή όποιων φέρνουν προστιθέμενη αξία στην οικονομία.

Για τη Συνομοσπονδία επενδύσεις με εργαζόμενους να προστίθενται στη λίστα των ανέργων δεν νοούνται.

Η ΓΣΕΕ, βρίσκεται στο πλευρό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών – Συναφών Επαγγελμάτων και Κλάδων και ζητά από τη φαρμακευτική εταιρεία Angelini να αναθεωρήσει εδώ και τώρα την απόφασή της.»

  • ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
  • ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ


    via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2JgYO8R
    RSS Feed

    Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


    Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

    Δημοσίευση σχολίου

    To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

    Νεότερη Παλαιότερη