Ευθύμιος Καραΐσκος: Δρομολογούμε άμεσα τις ενέργειες σύστασης και λειτουργίας Ενεργειακής Κοινότητας Λαμίας


Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να έχει σχέδιο για την ενεργειακή της μετάβαση σε ένα μοντέλο ανάπτυξης που θα ενσωματώνει τις αρχές της αειφορίας, ένα σχέδιο που θα αξιοποιεί τον πλούτο των φυσικών ενεργειακών πόρων, θα ενισχύει την αυτάρκεια της και θα απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις. Ένα σχέδιο που μόνο μια οργανωμένη και μεθοδική προσπάθεια μπορεί να εγγυηθεί αποτέλεσμα και αυτή είναι ο θεσμός της Ενεργειακής Κοινότητας.

Στο πνεύμα αυτό, έχοντας θέσει ψηλά στις προτεραιότητές μας ένα αειφόρο ενεργειακό μοντέλο ανάπτυξης και αξιοποιώντας τον πλούτο των φυσικών πόρων της περιοχής μας (με σημαντικό αιολικό, ηλιακό και γεωθερμικό δυναμικό), δρομολογούμε άμεσα τις ενέργειες σύστασης και λειτουργίας Ενεργειακής Κοινότητας Λαμίας, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαμίας.




Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη