Λαμία: Προπηλακίστηκε μέλος της οικογένειας του Παπαϊωάννου!


Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας επανέλαβε την επιθυμία του να απεμπλακεί από τον σύλλογο, αναφέροντας πως «δεν θα είναι καλό για την υγεία μου για τα παιδιά μου να παραμείνω στο ποδόσφαιρο» 

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επανέλαβε και σήμερα στην εφημερίδα «ΦΩΣ» την επιθυμία του να απεμπλακεί από τη Λαμία, τονίζοντας πως «έχω θέμα προσωπικό και δεν θα είναι καλό ούτε για την υγεία μου ούτε για τα παιδιά μου να παραμείνω στο ποδόσφαιρο. Ως το τέλος της σεζόν θέλω να δώσω την ομάδα, μπορεί και νωρίτερα». Η αναφορά στο οικογενειακό του περιβάλλον δεν έγινε τυχαία, καθώς ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσφατα συγγενικό του πρόσωπο προπηλακίστηκε σε κεντρικό σημείο της Λαμίας, με αφορμή την πορεία της ομάδας. Για αυτό και θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη