Γιάννης Οικονόμου: Όλοι οι αιρετοί εκπρόσωποι των πολιτών, βουλευτές και αυτοδιοικητικοί, οφείλουμε να συντονίζουμε τη δράση μας και να ενώνουμε τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε αποτελέσματα για τον τόπο μας


Όλοι οι αιρετοί εκπρόσωποι των πολιτών, βουλευτές και αυτοδιοικητικοί, οφείλουμε να συντονίζουμε τη δράση μας και να ενώνουμε τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε αποτελέσματα για τον τόπο μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάτι τέτοιο είναι η ενημέρωση για τα προβλήματα αλλά και για τις προτεραιότητες των τοπικών κοινωνιών από τις εκλεγμένες δημοτικές αρχές.

Στον κύκλο συναντήσεων που ξεκίνησα χθες και θα ολοκληρωθεί στις 21 Οκτωβρίου συναντήθηκα με το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος και τους αντιδημάρχους κα Ποντίκα και κ.κ. Σταυρογιάννη, Κυρίτση, Φώσκολο και Μουστάκα.

Λίγο νωρίτερα επισκέφθηκα το Δήμαρχο Δομοκού κ. Μπάμπη Λιόλιο παρουσία του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παληογεώργου, των Αντιδημάρχων κ.κ. Καναβού και Καλημέρη, των Δημ. Σύμβουλων κας Αυγέρη και των κ.κ. Χριστοπούλου και Λελεντζή και του Πρόεδρου της Κοινότητας Δομοκού κ. Τσόγκα.

Με τον κ. Καραΐσκο αλλά και με τον κ.Λιόλιο συμφωνήσαμε αυτού του τύπου οι συναντήσεις εργασίας να έχουν έναν τακτικό περιοδικό χαρακτήρα προκειμένου να εξασφαλίζουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Από το Blogger.