«Εμπαίζουν την κοινωνία της Νότιας Ρόδου για το Ιατρείο Γενναδίου»

«Εμπαίζουν την κοινωνία της Νότιας Ρόδου για το Ιατρείο Γενναδίου»

Για εμπαιγμό της κοινωνίας της Νότιας Ρόδου, κατηγόρησε χθες τον υφυπουργό Τουρισμού, Μάνο Κόνσολα, η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στα Νότια Δωδεκάνησα, σχολιάζοντας τη λύση που δόθηκε για το Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου.
«Αν θέλει να είναι χρήσιμος για τον τόπο θα πρέπει να πιέσει για ουσιαστική λύση του προβλήματος που είναι οι αυτοπρόσωπες εφημερίες, όπως γίνονταν στο παρελθόν» είπε ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Αποστολίδης, προσθέτοντας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση προσπάθησε άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι, να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα.

Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου, τονίζοντας ότι παρατηρείται μια προσπάθεια απαξίωσης του μέτρου, που συνοδεύεται από καθυστέρηση στην κατάθεση χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
Αναρωτήθηκε αν θα επεκταθεί και στη Ρόδο από την αρχή του επόμενου έτους το Μεταφορικό Ισοδύναμο στα καύσιμα, όπως έχει γίνει πιλοτικά σε πολλά νησιά με αισθητή τη μείωση στις τιμές.
Τόνισε πως το Μεταφορικό Ισοδύναμο δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και αναρωτήθηκε ποια είναι η θέση της κυβέρνησης της ΝΔ για την επαναφορά τους, προσθέτοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αποφασισμένος να τους επαναφέρει μόλις το επέτρεπαν οι δημοσιονομικές συνθήκες.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2W7sIll
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη