Συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης και εφαρμογής του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Λαμιέων


Με την υπ.αριθμ. 40455/7-10-2019 απόφαση συγκροτήθηκε χθες η πενταμελής επιτροπή για την παρακολούθηση και την εφαρμογή του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Λαμιέων (περ. α της παρ.12 του άρθρου 9 του ν. 4039/12),με την ακόλουθη σύνθεση:

1.Μπαρτσιώκα Αγγελική, Αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας με αναπληρώτρια την Γρίβα Έφη

2.Σχοινάς Θέμης, με αναπληρωτή την Πέρρου Γωγώ

3.Αντωνακάκη Μαριάννα, Κτηνίατρος - υπεύθυνη του προγράμματος
διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς

4.Τσιαμπούλας Βασίλειος, εκπαιδευτής σκύλων, ο οποίος είναι μέλος
νομίμως αναγνωρισμένου επαγγελματικού σωματείου εκπαιδευτών σκύλων

5.Στασινός Παναγιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος, εκπρόσωπος του Δήμου Λαμιέων, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Παλιούρα, Δημοτικό Σύμβουλο.

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται ο κος Στασινός Παναγιώτης.

Η πρώτη συνεδρίαση της νεοσυσταθείσας Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί  σήμερα, Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 στις 14.00 στο Δημαρχείο (Φλέμιγκ και Ερυθρού Σταυρού) με τα ακόλουθα θέματα:

1. Ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση στο Κυνοκομείο (αριθμός και κατάσταση ζώων, συνθήκες εργασίας και διαβίωσης ζώων, επάρκεια σε τροφές, φάρμακα και αναλώσιμα κλπ)

2.Ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη με τα αδέσποτα (αριθμός, αναφορές για επιθέσεις και αγέλες, επανενταξεις κλπ)

3.Ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση των αδέσποτων στον Άγιο Λουκά 

4.Προτασεις προς την Δημοτική Αρχή για την εύρυθμη λειτουργία του Κυνοκομείου και την διαχείριση των αδέσποτων 

5.Προτάσεις των μελών




lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη