Δημιουργικό Εργαστήριο Κολλάζ για ”Ιδιαίτερα Παιδιά”

Δημιουργικό Εργαστήριο Κολλάζ για

Την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου η Ηλιακτίδα ΑΜΚΕ και η Collage Connect People, ξεκίνησαν μία ακόμη συνεργασία, με το «Δημιουργικό Εργαστήριο Κολλάζ για "ιδιαίτερα παιδιά"».

Η δράση απευθύνεται στoυς ανθρώπους με αναπηρία, που συμμετέχουν καθημερινά στις δραστηριότητες του Ημερήσιου Κέντρου Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία της Ηλιακτίδας.

Στο σεμινάριο, το οποίο και συνεχίζεται, συμμετείχαν όλοι οι ωφελούμενοι του Κέντρου, οι οποίοι και έμαθαν την διαδικασία του κολάζ.

Η συμμετοχή τους, τους προσέφερε την δυνατότητα να δημιουργήσουν, να εκφραστούν, να αισθανθούν καλλιτέχνες και να νιώσουν υπερήφανοι για τις δημιουργίες τους, οι οποίες και πια εκτίθενται στα γραφεία της Ηλιακτίδας.

Οι σκέψεις και τα αισθήματα τους εκφράστηκαν με το καλύτερο τρόπο, προσφέροντας τους μία διέξοδο από τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους.

 

The post Δημιουργικό Εργαστήριο Κολλάζ για "Ιδιαίτερα Παιδιά" appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2BrKCWf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη