Λαμία: Αναλαμβάνει ο Μάντζιος


Ο Άκης Μάντζιος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Λαμίας, αντικαθιστώντας τον Σωτήρη Αντωνίου. Στη Φθιώτιδα το βράδυ της Τετάρτης (23/10) ο 50χρονος προπονητής, γιατί δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις των Πετράκη και Δέλλα.

Ο Άκης Μάντζιος ήταν από την αρχή ένα απ' τα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Σωτήρη Αντωνίου στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας, ενώ έπαιξε δυνατά κι ένα όνομα από το εξωτερικό με ελληνικό παρελθόν.

Ο 50χρονος Έλληνας προπονητής συμφώνησε με την ομάδα της Φθιώτιδας και θα βρίσκεται στη Λαμία το βράδυ της Τετάρτης (23/10) και θ' ανακοινωθεί από τους κυανόλευκους. Η Λαμία επικοινώνησε και με τον Ιταλό πρώην προπονητή της ΑΕΛ, Τζανλούκα Φέστα, ωστόσο δεν προχώρησε γιατί ήθελε έναν τεχνικό που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

Οι Φθιώτες εξέτασαν και τις περιπτώσεις των Γιάννη Πετράκη και Τραϊανού Δέλλα. Η περίπτωση του πρώτου δεν προχώρησε γιατί ζήτησε πίστωση χρόνου, του δεύτερου γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ο Άκης Μάντζιος έχει καθίσει στους πάγκους των Θρασύβουλου, Πανιώνιου, Κέρκυρας, Πανθρακικού, Λεβαδειακού, Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Πανιώνιος, από τον οποίον απομακρύνθηκε μετά τα πρώτα ματς της τρέχουσας σεζόν.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη